Op zoek naar tango lessen?

tango lessen
tango in Antwerpen.
Tango staat bekend als een passionele en meeslepende dans. Een dans apart met knappe en originele figuren. Zoals in veel bekende dansen is ook kan ook tango opgesplitst worden in verschillende dansstijlen. Waaronder de bekendste de Argentijnse Tango en de ballroom tango.
Buiten de tango dansen is gewoon beter NRC.
De Argentijnse tango begint met oogcontact. Een man vraagt een vrouw niet zomaar ten dans. Dan voelt zij zich misschien verplicht om ja te zeggen terwijl ze nee denkt, of moet ze hem heel onbeleefd recht in zijn gezicht afwijzen.
Tango.be.
Gent, 9000 Abrahamstraat 13 De Berg. Start 10 lessen tango de salon, introductie milonga. 2045: 2200: nbspnbsp 115 nbspnbsp L nbspnbsp R nbspnbsp Weblink: http//www.recuerdo.be.: Gent, 9000 Abrahamstraat 13 De Berg. Start 10 lessen tango de salon, milonga, introductie tangowals.
Etage Tropical Productions Lessen.
Elke week worden er lessen gegeven in Salsa, Bachata, Kizomba, Afrikaanse Dans, Lindy Hop, Paaldansen, Oriëntaalse dans, High Heels, enz. Ook voor mensen die nog nooit hebben gedanst of geen danspartner hebben! SCHOOLJAAR 2018 2019. nieuwe lessenreeks JANUARI. start zondag 06 JANUARI 2019.
Alma de Tango Reguliere Tango Lessen Den Haag.
De Argentijnse tangoschool Alma de Tango geeft al jaren lessen, workshops en shows in heel Europa en Zuid-Amerika. De lessen in Nederland vinden vooral plaats in Rotterdam en Den Haag. Wil je weten of tangodansen iets voor jou is? Kom erachter met een gratis proefles van Alma de Tango.
Tangolessen op alle niveaus La Luna.
Inhoud: 9 x tango, 5 x wals milonga. Lessen september oktober tango. Lessen november december wals en milonga. Lessen januari tango. Data lessen: 13, 20, 27/02 13, 20, 27/03 03, 24/04 815, 22, 29/05 1219/06., vergevorderden: min 7 jaar danservaring.
Amor de Tango Mindful tango.
Ja, stuur mij de Amor de Tango nieuwsbrief. Wil je regelmatig maar niet te vaak actuele informatie over onze lessen en workshops? Vul dan onderstaand formulier in. Je krijgt vervolgens automatisch de Amor de Tango nieuwsbrief toegestuurd. Voor en achternaam.
DeKoffieFabriek Waar Live Tango Muziek en Dans Centraal Staan.
Uiteraard kun je Astrid Maria of Bennie Bartels ook contacteren voor een privéles tango of om een openingsdans voor je huwelijk aan te leren, op een moment dat je beter ligt. Op regelmatige basis organiseert Tango Alegre Weekend Specials: verdieping van wekelijkse lessen met intensieve weekends, Feldenkrais voor tango, kennismakingsworkshops, enz.
Tangoroes Brugge.
Cultuurcentrum Belgica Dendermonde Tango.
Tango, dat is dansen op de grens tussen techniek en vuur! 6 dinsdagavonden dans, leer, probeer en geniet je met en van passie. Koen DHous leert je de basisbewegingen op een niet louter technische manier. Er is ruimte om zelf te experimenteren, te improviseren én te variëren. Er gaat veel aandacht naar het leiden en volgen en het aanvoelen van je partner. En dat vuur? Dat volgt vanzelf! Begeleiding: Koen DHous Planeet Mars en Amaryllis Luyten. Schrijf je samen met een danspartner in. Je kan ook individueel inschrijven, wij koppelen je aan een danspartner. Na de eerste les kan je beslissen of je met de danspartner de lessen wil afwerken.
Danslessen El Ardoroso Tango in Antwerpen, Mechelen, Mortsel Dilbeek.
Geen les tijdens de krokus en paasvakantie. De betaling kan gebeuren via overschrijving op de bankrekening van encuentro vzw BE74 9731 1620 3307 met vermelding van: wekelijkse lessen locatie naam niveau. Tangolessen Mechelen, Mortsel, Antwerpen, Dilbeek. 12 13 jan Beginnersweekend Argentijnse tango Dilbeek.

Contacteer ons