Op zoek naar tango les?

tango les
Tango Alegre Argentijnse Tango tango dansen in Antwerpen.
Wednesday's' Practicum, Friday's' Tango After Work, Weekend Specials. In de tangolessen die we geven, leren we de Argentijnse tango in al zijn ontwikkeling aan, met veel nadruk op de essentie van wat tango tango maakt: connectie, leiden-volgen, actief luisteren, muzikaliteit, creativiteit.
Firulete.
Over de Milonguero-stijl. Introductielessen Argentijnse Tango in Juni. 4 kennismakingslessen van een uur op dinsdagavond 5, 12, 19 en 26 juni om 1900: uur. Je kunt deze serie, bij voorkeur, in zijn geheel volgen, maar losse lessen zijn ook mogelijk. Locatie: Pand 18, Sint Josephstraat 18 in Den Bosch. Prijs: 45 of 12 voor een losse les.
Tango les practica De Markten.
Home Activiteiten Tango les practica. Tango les practica. Leer eenvoudige, elegante, muzikale en speelse tango figuren om vlot te dansen op een sociale dansvloer of milonga. We demonstreren en leren het stappen en de bewegingen aan in zowel open als dichte omhelzing.
Workshop Argentijnse Tango Bissegem Kortrijk UiT in Vlaanderen.
Uit de Argentijnse Tango is de ballroomtango ontstaan. Wereldwijd wordt de Argentijnse Tango in toenemende mate gedanst. Cursussen De cursus Argentijnse Tango bestaat uit 5 lessen Start cursus: Woensdag 13 april 2016 om 20u30 30/ pp voor 5 lessen. Dansclub Dance Glitter Bissegemplaats 7 8501 Bissegem Kortrijk.
Ritmo Studio's' Hasselt.
KINDER JEUGD DANSKAMP. OPEN DEUR WEEKEND JANUARI 2019. KIZOMBA urban kiz. OPENDEURWEEKEND 4-5-6 JANUARI 2019. 01-09-2018 Aangepaste uren van de dansavonden. 01-09-2018 les data van de cursussen van sept tot dec. Ritmo Studio's' Ekkelgaarden 13 3500 Hasselt info@ritmostudios.be Print pagina.
Tangostudio Amsterdam Tangoles door Danielle Riegel.
Tangostudio is de dansschool voor Argentijnse tango in Amsterdam geleid door Danielle Riegel. Wij bieden privélessen, cursussen, workshops en optredens aan voor iedereen die geïnteresseerd is in de Argentijnse tango. Gratis Proeflessen op donderdag 17 januari en Tango Bootcampdag versnelde zondag 23 september Tango Bootcampdag!
Tango Brujo Bailar tango embruja el alma.
Argentijns koppel leert Gent tango dansen Gent Het Nieuwsblad.
We houden er ook van om les te geven. We leren onze leerlingen meer dan enkele pasjes. Tango is een hele cultuur. Op Paaszondag staat het Argentijnse koppel op het programma van Noche de Amor, een festival dat Polariteit al 24 jaar lang organiseert.
Privéles Argentijnse Tango in hartje Amsterdam! Amatore.
Dan is een Proefles Argentijnse Tango van privéles Tango een goed idee. Je leert snel en effectief de Argentijnse tango te dansen doordat je les krijgt van een ervaren tangodanser. Maak nu kennis en kijk of het iets voor je is via een Proefles Argentijnse Tango.
Cheek2Cheek Argentijnse Tango dansschool Amersfoort.
Een dans die zo universeel is dat je, waar ook ter wereld, met iedereen uit de voeten kunt. Laat je verleiden door de tango, kom op les of volg een workshop.Tango dansen is een mooie intense beleving en een geweldige verslavende hobby.
Libertango Libertango Studio Leiden.
Tango les te nemen bij Libertango is voor mij precies de goede beslissing geweest. Tijdens de eerste privé les hoopte ik te ervaren of de Tango überhaupt iets voor mij zou zijn. Ik was meteen verkocht. Niet alleen door de dans, de muziek, maar ook de manier waarop ik les krijg van Jessica.

Contacteer ons