Resultaten voor Argentijnse tango

Argentijnse tango
Pasos de Brujas Genieten van Argentijnse tango in Brugge.
Argentijnse tango en Brugge hebben veel gemeen: sierlijkheid, melancholie, ingetogenheid, passie Daarom sloegen enkele Bruggelingen de handen in elkaar om de Argentijnse tango een bijzondere plaats in onze stad te geven. Dit initiatief kreeg in 2008 de naam Pasos de Brujas.
Lessenreeks Argentijnse Tango Mortsel UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Lessenreeks Argentijnse Tango. Cursus of workshop Stijl en salondansen. De Argentijnse Tango staat bekend om zijn sensuele blikken en flitsende benen, maar gaat voornamelijk om de connectie tussen twee mensen, elkaar aanvoelen en samen iets moois creëren.
Argentijnse Tango: techniek WISPER.
2018-09-27 2000: 2018-09-27 2100: Europe/Brussels Argentijnse Tango: techniek. Argentijnse tango, dat is dansen op de grens tussen techniek en vuurDe techniekreeks is er voor zowel basis als verdiepingscursisten die het maximum uit hun cursus willen halen en een extra uur.
Argentijnse Tango: basis WISPER.
2018-09-20 1900: 2018-09-20 2000: Europe/Brussels Argentijnse Tango: basis. Argentijnse tango, dat is dansen op de grens tussen techniek en vuur! Koen DHous leert je samen met zijn danspartner Gerda Vannijvel de basisbewegingen op een manier die verder gaat dan louter.
Argentijnse Tango Demo tijdens LaSalsa feestavond 25 januari 2009 deel 1 YouTube.
Loreena McKennitt Cesaria Evora Tango To Evora Duur: 412. carine005 156.735 weergaven. De Argentijnse tango van piet en ronny tijdens hun 40 jarige bruiloft op muziek van Alberto Cortez. Ronny Hoogland 1.795 weergaven. Mundial de Tango Extraordinary Couple Duur: 237.
Argentijnse Tango Dansschool De Smet-Camby.
Leiden en volgen, verleiden en verleid worden, improviseren. Kortom is de Argentijnse tango een dans vol passie voor zij die houden van een uitdaging! In de cursus Argentijnse tango leer je ook nog de Argentijnse wals en de Milonga. Met Guido De Smet heb je bovendien een echte specialist als leraar.
Dos Bailadores-Argentijnse Tango Carlos Mirella. YouTube.
Carlos y Mirella, Tango á La Carte 24-6-2017 Duur: 835. Gijs Benninga 1.527 weergaven. Zotto dancing milonga at Tango Magia 15 Duur: 257. Henryk Gajewski 8.134.684 weergaven. Argentijnse Tango Utrecht; State of Tango; Bas Knuttel Utrecht en Anabel Saldaña BsAs Duur: 255.
Bewegingsactiviteit: Dansen, Argentijnse tango Destelbergen UiT in Vlaanderen.
Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn" zoekopdrachten" te gebruiken. Voeg event toe. U bent hier.: Bewegingsactiviteit: Dansen, Argentijnse tango. Zin om samen met je partner te bewegen op Zuid-Amerikaanse muziek? Kom dan proeven van de Argentijnse tango en Merengue.
Argentijnse tango Daninstituut Walkiers.
Argentijnse tango is een zeer sensuele gevoelsdans. Kenmerkend is de vaak gesloten omarming en de verleidelijke bewegingen van de benen en voeten. Voor wie tango een passie mag worden! Dit is een opbouwende cursus voor koppels, zowel voor beginners, gevorderden en vergevorderden.
Argentijnse Tango Tango Barrio Genk Wattedoen.be.
Muziek lessen overige. Dansstage/ Salsa, tango. Dansstage/ Salsa, tango Overijse en omgeving. Argentijnse Tango Tango Barrio. Lessen Argentijnse Tango zowel voor beginners als voor gevorderden, inschrijvingen ter plaatse. Zie ook face book: Tango Barrio. OPGELET Nieuw seizoen Gratis initiatielessen op.
Argentijnse tango.
In de showtango wordt klassieke tango gecombineerd met moderne dans en ballet. Onder invloed van deze tangoshows zijn verschillende stijlen binnen de salontango ontstaan. De Argentijnse tango heeft voor de kenners een aantal bekende meesters.: Bajofondo Tango Club, Narcotango, Tanghetto, Tango Crash, Tango Nómade en zeker Gotan Project.

Contacteer ons